Spirituele coaching

Heb je ook het idee dat je niet alleen bent?

Heb je wel eens als je een ruimte binnen loopt het gevoel er een bepaald gevoel of stemming hangt in de ruimte?

Hoor of voel je soms dingen waardoor je een onbestendig gevoel krijgt?

Heb je vragen waar je mee blijft zitten nadat iemand overleden is?

Al sinds ik jong ben zie en voel ik meer dan de meeste mensen, hierdoor voelde ik mij vaak een vreemde eend. Ik had contact met mensen die hier niet meer fysiek aanwezig waren, kon hier moeilijk mee omgaan.

Door de jaren lange ervaring, het aan te gaan en er contact mee te leggen, ben ik het gaan zien als een gave in plaats van als een last.

Het nu de tijd om anderen te helpen.

Door te praten over dingen die zijn voorgevallen, of vragen die je hebt kan ik in contact komen met spirits, helpers die mij helpen jouw vragen te beantwoorden.

Meestal hebben de energie├źn die je opmerkt een vraag, een gevoel dat ze niet gezien zijn of een boodschap die zij willen doorgeven.

Ze zullen na afloop rustiger worden doordat wij ze de aandacht hebben gegeven die ze nodig hadden, om hier te blijven in rust of door te kunnen gaan naar hun volgende fase.

Voor spirituele coaching is soms de verbinding met reiki fijn, dit omdat ik mij dan helemaal af kan stemmen op jou en jouw gevoel. Ik zal dan ook per geval kijken wat er nodig is en waar de behoeftes liggen.

Voor prijzen en meer informatie: De praktijk