Over mij

Suzanne

Wie ben ik?

Lees hier mijn uitgebreide persoonlijke verhaal.

Ik ben Suzanne en woon in Heerewaarden een unieke locatie, een smal stukje Nederland, tussen de prachtige rivieren de Maas en de Waal. Twee stromen (rivieren) die kracht, energie en dynamiek uitstralen.

Samen met mijn man, 2 kinderen, hond, kat en kippen wonen wij hier sinds 2011.

In mijn jeugd woonde ik in de stad Amsterdam. De grote stad waar de vele prikkels en de hectiek van het dagelijkse bestaan mij zwaar vielen. Ik ben een gevoelig mens dat veel dingen aanvoelt en ziet. Zaken die andere mensen ontgaan en niet zien of voelen.

Via een vriendin kwam ik in aanraking met Reiki wat mij niet bekend was.

Nu voelt het als mijn pad, mijn weg en mijn manier om mijzelf en ook anderen te doorgronden en te helpen.

De combinatie van Reiki, gevoelens en beelden die zich tijdens een sessie openbaren geven mij de kans om alles te laten samenkomen.

Daar waar ik mij vaak een buitenbeentje heb gevoeld, is dit nu mijn gebundelde kracht geworden.

Na meerdere opleidingen waaronder mijn Reiki Master, studie en vakliteratuur lezen en vooral veel oefenen is MANAflow geboren.

De naam MANAflow bekrachtigt alles wat ik doe tijdens mijn reikiconsult, in woorden en gevoel.

De directe betekenis van het woord MANA is:

“Mana is een bovennatuurlijke kracht of substantie die in alle dingen zou zitten. Mana werd in sommige mythologische verhalen ook wel gezien als een stof die nodig is om magie uit te voeren.”

Ik hoop dat ik jou welkom mag heten in mijn kleine praktijkruimte en dat je met gezonde flow (energiedoorstroming) aangevuld met een beetje magie, in rust en liefde je weg naar huis weer zult vinden.