Ervaringen

Deze mensen gingen je onder andere al voor bij een bezoek aan MANA flow.

Ik heb een hele fijne rustige ervaring gehad met mijn behandeling. De ruimte had een gemoedelijke uitstraling waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Suzanne heeft mij ook op een vertrouwde manier benaderd. Dit gaf mij de ruimte om volledig mijzelf te zijn.

Door de behandeling voelde ik mij veiliger met mezelf. Mede door de verhalen die Suzanne mij vertelde over haar eigen ervaringen met dit onderwerp. Dit heeft mij geholpen wat rustiger te zijn wanneer mij zo iets zou overkomen.

Blanche

In een hartelijke sfeer werd ik ontvangen. Suzanne was heel relaxed, en nam mij mee naar haar praktijkkamer. Deze kamer heeft een warme uitstraling, waar stilte voelbaar is. Een inleidend gesprek vindt plaats. Van beide kanten vertellen wij wat aan elkaar. Dit gaf een warme bedding, en de tijd was rijp op om gaan liggen op de reiki tafel.

Alles verloopt langzaam, zoals warm worden, dieper ademhalen, ect. Het voelt heel meditatief, en ik raak er zeer ontspannen van. Het is alsof er een stukje ballast van me is afgevallen. Ook de dagen erna blijft dit lichte, heldere gevoel nog aanwezig, een beetje herboren.

Annelies

Wat betreft mijn bezoek aan Suzanne was ik eerst nogal sceptisch voor wat mij te wachten stond in een gesprek met haar, maar dat veranderde snel tijdens mijn bezoek. In een prettige sfeer en omgeving heb ik mijn verhaal kunnen doen en er werd respectvol geluisterd naar mijn vreselijke ervaring van het verlies van mijn zoon.

Het lucht immers ontzettend op om je verhaal te vertellen aan een persoon die begripvol kan luisteren, verder kwam ze me vertellen wat zij op dat moment ondervond en voelde. Ook hebben wij enkele handvatten besproken over het; hoe nu verder. Ons gesprek voelde veilig en vertrouwd. Ik wil Suzanne dan ook danken voor ons “constructieve” gesprek.

Edwin

Suzanne is iemand die de tijd voor je neemt en echt luistert. Dit alles op een ontspannen en aardse manier.

De sessies die ik bij haar heb gehad hebben me inzicht en rust gegeven.

Suzanne