Reiki

Alles is energie, alles is balans.

Als je je leven weet te balanceren met energie voor jezelf en je omgeving ben je een rijk mens.

In de huidige samenleving wordt er zoveel van ons gevraagd dat dit niet altijd reƫel is of je zal lukken.

Reiki kan je hier bij helpen. Door je lichaam en geest meer in balans te brengen met het doorstromen van energie zal je meer rust en ruimte ervaren. Helen van kwalen, helen van pijn uit je verleden of het heden dit hoort voor mij allemaal bij mijn behandeling. Soms zijn er blokkades waar je bewust van bent waardoor aarden en tot rust komen je minder lukt, maar vaak ook zijn er blokkades waar je je helemaal niet van bewust bent. Door samen te kijken waar deze punten liggen en je bewust hiervan te worden gaan wij met behulp van Reiki je meer in balans en rust brengen.

Ondanks dat Reiki iedereen heel veel kan brengen is het geen vervanging van de reguliere medische geneeskunde, het is slechts een aanvulling.

Reiki kan inwerken op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Naast reguliere Reiki maak ik gebruik van wat ik doorkrijg.

Door het behandelen met Reiki maak ik een diepere verbinding en voel ik aan waar meer energie gebundeld moet worden, mijn handen geplaatst moeten worden, voor een betere doorstroming.

Ook krijg ik gevoelens, beelden of woorden door, die voor jou de Reiki ontvanger van bijzondere waarden kunnen zijn. Waarmee jij jouw energie beter kan laten stromen en waarmee je jouw eigen zelfhelend vermogen kan stimuleren.

Voor prijzen en meer informatie: De praktijk